Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA 16

Måndag 15/4

Stekt fläsk med löksås

Alternativ:

Ugnsbakad falukorv med potatismos

 

Tisdag 16/4

Panerad spätta med remoulade och citron

Alternativ:

Spaghetti och köttfärssås

 

Onsdag 17/4

Pannbiff med lök

Alternativ: 

Kokt torsk med skånsk senapssås och gröna ärtor

 

Torsdag 18/4

Himmarullade köttbullar med

potatismos, gräddsås och lingon

Alternativ:

.

 

Fredag 19/4

Plommonspäckad fläskkarré med äppelmos och gräddsås

Alternativ:

Stekt fiskfilé Grenoble (smörfräst kapris och rödbeta)

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs