Dagens lunch från vårt kök i Höganäs
Måndag - Fredag 11.00 - 13.30
VECKA 16
Måndag 15/4
Stekt fläsk med löksås
Alternativ:
Ugnsbakad falukorv med potatismos
Tisdag 16/4
Panerad spätta med remoulade och citron
Alternativ:
Spaghetti och köttfärssås
Onsdag 17/4
Pannbiff med lök
Alternativ:
Kokt torsk med skånsk senapssås och gröna ärtor
Torsdag 18/4
Himmarullade köttbullar med
potatismos, gräddsås och lingon
Alternativ:
.
Fredag 19/4
Plommonspäckad fläskkarré med äppelmos och gräddsås
Alternativ:
Stekt fiskfilé Grenoble (smörfräst kapris och rödbeta)
Serveras varje dag:
Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise
Varmt välkomna!