Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

VECKA 20

Måndag 17/5

Benfri kotlettrad med krämig dijonsås

Alternativ:

Korv Stroganoff med ris  


Tisdag 18/5
Sprödbakad spätta med remoulade och citron

Alternativ:

Ostgratinerad kassler med ananas


Onsdag 19/5

Färsjärpar med gräddsås och lingonsylt

Alternativ:

 Ungersk gulaschgryta


Torsdag 20/5

Ugnsstekta revbensspjäll med rödkål och äppelmos

Alternativ:

Kokta fiskrullader med ratatouille och vildris  


Fredag 21/5

SKÅNSK kalops med rödbetor    

Alternativ:

SKÅNSK äggakaga med rögad fläsk och lingon  

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel med stekt potatis.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs