Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

VECKA 43

Måndag 21/10

Pannbiff med gräddsås och lingonsylt

Alternativ:

.


Tisdag 22/10
Panerad spätta med remoulade och citron

Alternativ:

Ungersk Gulaschgryta


Onsdag 23/10

Stekt kycklingfilé med gräddsås och gelé 

Alternativ:

Kalvlevergryta med kapris och syltlök


Torsdag 24/10

Fylld köttfärslimpa 

Alternativ:

Ärtsoppa och fläsk.

Pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde  


Fredag 25/10

 Ost- och skinkfylld schnitzel med stekt potatis och ättiksgurka  

Alternativ:

 Laxpudding   

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel med stekt potatis.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs