Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA 50               95:-

Måndag 9/12

Köttfärslimpa med gräddsås och lingonsylt

Alternativ:

Crispbakad fiskfilé med dillmajonnäs 

 

Tisdag 10/12

Stekt strömming med potatismos

Alternativ:

Biff Stroganoff med ris eller potatismos

 

Onsdag 11/12

Gräddstuvad kalvlever

Alternativ: 

Fläskpannkaka med lingonsylt

 

Torsdag 12/12

Ost- och skinkfylld schnitzel med skysås

Alternativ:

Ärtsoppa och fläsk.

Pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde

 

Fredag 13/12

Oxjärpar med lingongräddsås och ättiksgurka

Alternativ:

Stekt salt sill med löksås

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs