Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA 6

Måndag 6/2

Skånsk kalops med rödbetor

Alternativ:

Pasta Carbonara


Tisdag 7/2

Panerad spätta med remoulade och citron

Alternativ:

Hackad grönpepparbiff med gräddsås


Onsdag 8/2

Stekt kalvlever med bacon och kapris

Alternativ: 

Kycklinggryta med curry. Ris


Torsdag 9/2

Pannbiff med lök

Alternativ:

Kokt torsk med skånsk senapssås


Fredag 10/2

Helstekt fläskkarré med gräddsås, äppelmos och kokta grönsaker

Alternativ:

Stekt fiskfilé med gravlaxsås och citron

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs