Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

VECKA 9

Måndag 1/3

Kalvfärsbiff med potatismos och skysås

Alternativ:

Korv Stroganoff  


Tisdag 2/3
Panerad spätta med dillmajonnäs och citron

Alternativ:

Mustig oxgryta med rödvin 


Onsdag 3/3

Ost- och skinkfylld schnitzel med skysås och ättiksgurka

Alternativ:

Stekt salt sill med löksås


Torsdag 4/3

Kåldolmar med lingonsylt 

Alternativ:

Kebabgryta med ris och feferoni  


Fredag 5/3

Honungsgriljerade revbensspjäll    

Alternativ:

Ugnsbakad laxfilé med hollandaisesås och gröna ärtor

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel med stekt potatis.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs