Dagens lunch från vårt kök i Höganäs
Måndag - Fredag 11.00 - 13.30
![](/uploads/s88WXXkh/136x0_136x0/greenplate.png)
VECKA 4 95:-
Måndag 20/1
Oxjärpar med gräddsås och lingonsylt
Alternativ:
Kalvlevergryta med bacon och kapris
Tisdag 21/1
Sprödbakad spätta med remoulade och citron
Alternativ:
Hemlagad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Onsdag 22/1
Rotmos med rimmad oxbringa
Alternativ:
Biff à la Lindström med skysås
Torsdag 23/1
Pannbiff med lök
Alternativ:
Kokt torsk med skånsk senapssås och gröna ärtor
Fredag 24/1
Helstekt fläskytterfilé med champinjonsås
Alternativ:
Lax- och räkbiff med hollandaise
Serveras varje dag:
Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise
Varmt välkomna!