Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA 22

Måndag 27/5

Oxjärpar med gräddsås och lingonsylt

Alternativ:

Stekt falukorv med stuvade grönsaker

 

Tisdag 28/5

Panerad spätta med remoulade och citron

Alternativ:

Kycklinggryta med curry. Ris

 

Onsdag 29/5

Rotmos med rimmad oxbringa

Alternativ: 

Biff à la Lindström med skysås

 

Torsdag 30/5

Pannbiff med lök

Alternativ:

Kokt torsk med skånsk senapssås och gröna ärtor

 

Fredag 31/5

Griljerade revbensspjäll med gelé och gräddsås

Alternativ:

Laxfilé med ramslöks-smörsås och potatismos

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs