Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA 39

Måndag 25/9

Pannbiff med skogssvampssås och svartvinbärsgelé

Alternativ:

Ostgratinerad kassler med ananas

 

Tisdag 26/9

Stekt strömming med potatismos

Alternativ:

Korv Stroganoff med ris eller potatismos

 

Onsdag 27/9

Revbensspjäll med rödkål och äppelmos

Alternativ: 

Spaghetti och köttfärssås

 

Torsdag 28/9

Kåldolmar med lingonsylt

Alternativ:

Premiär! Ärtsoppa och fläsk.

Pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde

 

Fredag 29/9

Helstekt fläskytterfilé med mustig rödvinssås

och brynta champinjoner

Alternativ:

Isterband med stuvad potatis

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs