Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA  6               95:-

Måndag 3/2

Kålpudding med lingonsylt

Alternativ:

Stekt falukorv med stuvade grönsaker

 

Tisdag 4/2

Panerad spätta med remoulade och citron

Alternativ:

Kycklingfilé med currysås och ris

 

Onsdag 5/2

Helstekt fläskkarré med rödkål

Alternativ: 

Mustig gryta på högrev och rödvin

 

Torsdag 6/2

Pannbiff med lök

Alternativ:

Kokt torsk med skånsk senapssås och gröna ärtor

 

Fredag 7/2

Stekt kalvlever med lingongräddsås

Alternativ:

Laxpudding med skirat smör

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs