Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA  45               95:-

Måndag 3/11

Skånsk kalops med rödbetor

Alternativ:

Stekt fiskfilé Grenoble (smörstekt kapris och rödbeta)

 

Tisdag 4/11

Panerad spätta med remoulade och citron

Alternativ:

Fläskpannkaka med lingonsylt

 

Onsdag 5/11

Kalvlevergryta med bacon och kapris

Alternativ: 

Ugnsgratinerad frukostkorv med potatismos

 

Torsdag 6/11

Pannbiff med lök

Alternativ:

Kokt torsk med skånsk senapssås och gröna ärtor

 

Fredag 7/11

Fläskytterfilé med gräddsås och kokta grönsaker

Alternativ:

Pasta med ost- och skinksås

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs