Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

VECKA 26

Måndag 25/6

Helstekt fläskytterfilé med bearnaise och klyftpotatis

Alternativ:

Laxpudding med skirat smör


Tisdag 26/6
Stekt strömming med potatismos

Alternativ:

Korv Stroganoff med ris


Onsdag 27/6

Skånsk kalops med rödbetor

Alternativ:

Fylld lammfärsbiff med fetaost och soltorkade tomater


Torsdag 28/6

Pannbiff med lök

Alternativ:

Kokt torsk med ägg- och persiljesås


Fredag 29/6

Plommonspäckad fläskkarré med pressgurka och gräddsås

Alternativ:

Pasta Carbonara


Veckanalternativ:

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor 


Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
Powered by