Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

VECKA 8

Måndag 18/2

Pannbiff med potatismos, gräddsås och lingonsylt

Alternativ:

Pasta med rökt skinka och färska champinjoner


Tisdag 19/2
Panerad spätta med remoulade och citron

Alternativ:

Hemlagad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor


Onsdag 20/2

Kålpudding med lingonsylt

Alternativ:

Kokt fläskkorv med pepparrotssås


Torsdag 21/2

Schweizerschnitzel (ost- och skinkfylld) med skysås och ättiksgurka

Alternativ:

Ärtsoppa och pannkakor 


Fredag 22/2

Stängt

Alternativ:

    Stängt    



Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs