Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

VECKA 49

Måndag 2/12

Slottsstek med gräddsås, kokta grönsaker och gelé 

Alternativ:

Isterband med stuvad potatis


Tisdag 3/12
Sprödbakad spätta med dillmajonnäs och citron

Alternativ:

Mustig gryta på högrev och rödvin


Onsdag 4/12

Schweizerschnitzel med skysås och ättiksgurka 

Alternativ:

Gräddstuvad kalvlever


Torsdag 5/12

Pannbiff med lök 

Alternativ:

Kokt torsk med skånsk senapssås  


Fredag 6/12

 Kåldolmar med lingonsylt  

Alternativ:

Kebabgryta med feferoni. Ris    

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel med stekt potatis.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs