Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA 21

Måndag 23/5

Griljerade revbensspjäll med gräddsås, rödkål och äppelmos

Alternativ:

Tempurainbakad fiskfilé med sötsur sås


Tisdag 24/5
Panerad spätta med remoulade och citron

Alternativ:

Chili con carne med ris och nybakat bröd


Onsdag 25/5

Kåldolmar med lingonsylt

Alternativ: 

Grillad bratwurst med potatismos


Torsdag 26/5

STÄNGT 

Alternativ:

.   


Fredag 27/5

STÄNGT

Alternativ:


Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs