Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA  16               95:-

Måndag 14/4

Skånsk kalops med rödbetor

Alternativ:

Oxjärpar med klyftpotatis och vitlökssås

 

Tisdag 15/4

Stekt strömming med potatismos

Alternativ:

Gräddstuvad kalvlever

 

Onsdag 16/4

Kålpudding med lingonsylt

Alternativ: 

Ugnsbakad falukorv med potatismos

 

Torsdag 17/4 

Stekt kycklingfilé med gräddsås, pressgurka och gelé

Alternativ:

  Gryta med varmrökt lax och saffran

 

Fredag 18/4

GLAD PÅSK!!

Alternativ:

.

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs