Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA  4               95:-

Måndag 20/1

Oxjärpar med gräddsås och lingonsylt

Alternativ:

Kalvlevergryta med bacon och kapris 

 

Tisdag 21/1

Sprödbakad spätta med remoulade och citron

Alternativ:

Hemlagad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

 

Onsdag 22/1

Rotmos med rimmad oxbringa

Alternativ: 

Biff à la Lindström med skysås

 

Torsdag 23/1

Pannbiff med lök

Alternativ:

Kokt torsk med skånsk senapssås och gröna ärtor

 

Fredag 24/1

Helstekt fläskytterfilé med champinjonsås

Alternativ:

Lax- och räkbiff med hollandaise

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs