Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

VECKA 25

Måndag 21/6

Plommonjärpar med gräddsås och lingonsylt

Alternativ:

Kalvlevergryta med kapris och syltlök  


Tisdag 22/6
Stekt strömming med potatismos

Alternativ:

Korv Stroganoff med ris


Onsdag 23/6

Oxstek med gräddsås, gelé och kokta grönsaker

Alternativ:

 Späckad lammfärsbiff med fetaost och soltorkade tomater


Torsdag 24/6

Pannbiff med lök

Alternativ:

Kokt TORSK med skånsk senapssås  


Fredag 25/6

GLAD MIDSOMMAR!    

Alternativ:

.  

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel med stekt potatis.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs