Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA 40

Måndag 3/10

Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås och lingonsylt

Alternativ:

Ugnsbakad falukorv med potatismos


Tisdag 4/10

Panerad spätta med remoulade och citron

Alternativ:

Mustig gryta på högrev, rödvin och rotfrukter


Onsdag 5/10

Himmarullade köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt

Alternativ: 

.


Torsdag 6/10

Pannbiff med lök

Alternativ:

Kokt torsk med skånsk senapssås  


Fredag 7/10

Porterstek med gräddsås, gelé och kokta grönsaker

Alternativ:

Hemlagad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs