Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA 43         95:-

Måndag 21/10

Pannbiff med gräddsås och lingonsylt

Alternativ:

Isterband med stuvad potatis 

 

Tisdag 22/10

Panerad schnitzel med skysås och gröna ärtor

Alternativ:

Ugnsbakad kapkummel med spenatstuvning

 

Onsdag 23/10

Kåldolmar med lingonsylt

Alternativ: 

Falukorv med stekt ägg och stekt potatis

 

Torsdag 24/10

Ugnsstekt kotlettrad med skogssvampssås

Alternativ:

Ärtsoppa och fläsk.

Pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde

 

Fredag 25/10

Kycklingfilé med pressgurka och gräddsås

Alternativ:

Stekt fiskfilé med gravlaxsås och citron

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs