Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA 40

95:-

Måndag 30/9

Kåldolmar med lingonsylt

Alternativ:

Stekt fiskfilé Grenoble (smörstekt kapris och rödbeta)

 

Tisdag 1/10

Panerad spätta med remoulade och citron

Alternativ:

Korv Stroganoff med ris

 

Onsdag 2/10

Himmarullade köttbullar med

potatismos, gräddsås och lingonsylt

Alternativ: 

.

 

Torsdag 3/10

Köttfärslåda med bacon och champinjoner. Rödvinssås

Alternativ:

Ärtsoppa och fläsk.

Pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde

 

Fredag 4/10

Rotmos med rimmad fläsklägg

Alternativ:

Pasta Carbonara

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs