Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

VECKA 27

SEMESTERSTÄNGT 6 - 14/7

Måndag 29/6

Plommonjärpar med gräddsås och lingonsylt

Alternativ:

Pasta Carbonara 


Tisdag 30/6
Stekt strömming med potatismos

Alternativ:

Kalvlevergryta med lök och äpple  


Onsdag 1/7

Helstekt fläskkarré med rödkål och äppelmos

Alternativ:

Isterband med stuvad potatis


Torsdag 2/7

Pannbiff med lök 

Alternativ:

Sprödbakad spättafilé med dansk remoulade   


Fredag 3/7

Skånsk kalops med rödbetor   

Alternativ:

Panerad schnitzel med skysås och ättiksgurka

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel med stekt potatis.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs