Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA 12

Måndag 20/3

Pannbiff med gräddsås och lingonsylt

Alternativ:

Kycklinggryta med curry. Ris

 

Tisdag 21/3

Panerad spätta med remoulade och citron

Alternativ:

Stekt falukorv med stuvade grönsaker

 

Onsdag 22/3

Ugnsstekta revbensspjäll med rödkål och äppelmos

Alternativ: 

Pasta med ost- och skinksås

 

Torsdag 23/3

Pannbiff med lök

Alternativ:

Kokt torsk med skånsk senapssås

 

Fredag 24/3

Skånsk kalops med rödbetor

Alternativ:

Skånsk äggakaga med rögad fläsk och lingon

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs