Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA  48               95:-

Måndag 24/11

Ugnsgriljerade revbensspjäll med rödkål och äppelmos

Alternativ:

Färsbiffar med fetaost och soltorkade tomater

 

Tisdag 25/11

Stekt strömming med potatismos

Alternativ:

Biff Stroganoff med ris eller potatismos

 

Onsdag 26/11

Stekt fläsk med löksås

Alternativ: 

Tempurainbakad torskfilé med dillmajonnäs

 

Torsdag 27/11

Stekt kycklingfilé med svartvinbärsgelé och gräddsås

Alternativ:

Ärtsoppa och fläsk.

Pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde

 

Fredag 28/11

Pannbiff med gräddsås och lingonsylt

Alternativ:

Isterband med stuvad potatis

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs