Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

VECKA 22

Måndag 25/5

Helstekt kotlettrad med champinjonsås

Alternativ:

Kebabgryta med ris och feferoni


Tisdag 26/5
Panerad spätta med remoulade och citron

Alternativ:

Kalvlever med stekt lök. Lingon  


Onsdag 27/5

Pannbiff med potatismos, gräddsås och lingonsylt

Alternativ:

.


Torsdag 28/5

Stekt falukorv med stuvade makaroner 

Alternativ:

Pepparrotskött   


Fredag 29/5

 Kåldolmar med lingon   

Alternativ:

Kassler med chilibearnaise och ananas

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel med stekt potatis.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs