Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

VECKA 5

Måndag 27/1

Köttfärslimpa med champinjonsås 

Alternativ:

Isterband med stuvad potatis


Tisdag 28/1
Sprödbakad spätta med remoulade och citron

Alternativ:

Ungersk Gulaschgryta  


Onsdag 29/1

Ost- och skinkfylld schnitzel med skysås och ättiksgurka 

Alternativ:

Stekt salt sill med löksås


Torsdag 30/1

Pannbiff med lök 

Alternativ:

Kokt torsk med skånsk senapssås  


Fredag 31/1

 Slottsstek med gräddsås och gelé   

Alternativ:

Falukorv med stekt ägg och stekt potatis    

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel med stekt potatis.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs