Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

VECKA 15

Måndag 12/4

Köttfärslimpa med bacon och champinjoner. Lingonsylt

Alternativ:

Isterband med stuvad potatis  


Tisdag 13/4
Stekt strömming med potatismos

Alternativ:

Kokt kalv i dillsås


Onsdag 14/4

Bruna bönor med stekt fläsk

Alternativ:

Kalvfrikadeller med ris och currysås


Torsdag 15/4

Rotmos med rimmad oxbringa 

Alternativ:

Pulled pork med ris, BBQ-sås och nachochips  


Fredag 16/4

Honungsmarinerad skinkstek med ugnsrostade rotfrukter    

Alternativ:

Stekt kalvlever med gräddsås. Lingonsylt

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel med stekt potatis.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs