Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA 10

Måndag 4/3

Pannbiff med gräddsås och lingonsylt

Alternativ:

Kalvlevergryta med bacon och äpple

 

Tisdag 5/3

Panerad spätta med remoulade och citron

Alternativ:

Falukorv med stekt ägg och stekt potatis. Ättiksgurka

 

Onsdag 6/3

Revbensspjäll med gräddsås och äppelmos

Alternativ: 

Dillkött

 

Torsdag 7/3

Skånsk kalops med rödbetor

Alternativ:

Fläskpannkaka med lingonsylt

 

Fredag 8/3

Stekt kycklingfilé med pressgurka och gräddsås

Alternativ:

Spaghetti och köttfärssås

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs