Dagens lunch från vårt kök i Höganäs

Måndag - Fredag 11.00 - 13.30

 VECKA 37

Måndag 9/9

Plommonjärpar med gräddsås och lingonsylt 

Alternativ:

Stekt falukorv med stuvad spenat och ägghalvor

 

Tisdag 10/9

Stekt strömming med potatismos

Alternativ:

Biff Stroganoff med ris eller potatismos

 

Onsdag 11/9

Helstekt kotlettrad med gräddsås och kokta grönsaker

Alternativ: 

Chili con carne med ris och nachochips

 

Torsdag 12/9

Pannbiff med lök

Alternativ:

Kokt torsk med skånsk senapssås och gröna ärtor

 

Fredag 13/9

Skånsk kalops med rödbetor

Alternativ:

Skånsk äggakaga med rökat fläsk och lingon

Serveras varje dag:

Panerad schnitzel.
Välj mellan skysås eller bearnaise

Varmt välkomna!

  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs
  • Gunnar Eriksson Catering i Höganäs